luni, 15 august 2011

Lóreal ''Volume Million lashes'' mascara   Off....Million Lashes....rimelul meu preferat!!! E incredibil,atat pot spune.
Acest produs se prezinta intr-un ambalaj ft interesant de o culoare ''golden'',un auriu intens ,pretentios care te vrajeste. Multe femei au declarat ca l-au cumparat datorita amabalajului :))) amuzant dar asa e.
   Deci eu sunt pro acest rimel deoarece e cu periuta din plastic sau cauciuc,cu peri flexibili si desi,are un dozator in capatul sticlutei si formula pastei de rimel e destul de interesanta.
  Rezultatul obtinut cu acesta a fost de volum foarte bine definit al genelor si o usoara curbare  (nu prea as avea nevoie, dar deh..:) Daca doresti un look dramatic ,il poti obtine cu 2 sau 3 straturi s i nu vei avea probleme cu genele lipite ,dar depinde si de tehnica aplicarii rimelului......


  Elementele negative ar fi: faptul ca nu alungeste prea mult,pretul piperat intre50 si 60 de lei si faptul ca se usuca repede:((( si parca ti.e si mila de el ca e totusi bun dar nu-l poti folosi prea mult.
  
  Eu oricum va indrum sa -l cumparati daca rezultatul dorit e ceea ce promite rimelul pentru ca e bun .


  O alta varianta incercata de mine mai este si acesta:   Extra black

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu